Політика

Радикальна партія представила свій Антиолігархічний список

15 September 2014, 11:58

“Список партії підтвердив, що Ляшко не тільки людина дії, а ще і слова, - говориться у повідомленні прес-служби політичної сили. - Дотримався обіцянки - жодних регіоналів, комуністів та пристосуванців. Тільки нові обличчя, патріоти, бійці добровольчих батальйонів. Жодного діючого чи бувшого народного депутата. Лише одне виключення - Іван Заєць, який був одним із засновників нашої незалежності. Серед делегатів Радикальної парії, включених до першої десятки виборчого списку - легендарний командир батальйону “Айдар” Сергій Мельничук та співачка Злата Огневич, відома своєю громадською діяльністю”.  

“Також до першої десятки увійшли: заступник лідера Радикальної партії Андрій Лозовий; Артем Запотоцький - учасник революції гідності, у якого 20 лютого на вулиці Грушевського поцілив снайпер; політолог Ігор Попов; легендарний комбат батальйону "Луганськ-1" Артем Вітко; олімпійський чемпіон Денис Силантьєв; політв'язень Ігор Мосійчук; волонтерка, яка допомагає бійцям у Харківському військовому госпіталі Олена Кошелєва,” - повідомляє прес-служба.

“Список показав - Ляшко веде у парламент потужну команду соратників, яка працювала з ним пліч-о-пліч з дня заснування Радикальної парті. Цим самим він розвіяв звинувачення окремих журналістів, які прогнозували появу в рядах його партії олігархів та казнокрадів. Показавши приклад, як потрібно проводити люстрацію, він повів до влади нових людей. Усі вони різні, але їх об'єднує бажання радикальних змін,” - говориться у повідомленні для преси.

«Ми прагнемо миру і побудуємо сильну та незалежну Україну", - наголосив сам Ляшко під час з’їзду. Лідер “радикалів” Олег Ляшко також запевнив: «Партія йде перемагати на виборах. Першочергові завдання - боротьба з олігархами, десепаратизація, зміцнення обороноздатності, заборона продажу землі. Зовнішній вектор однозначний - в Європу. Україна - сильна серед рівних”.

Основними своїми завданнями Радикальна партія бачить збереження єдиної і суверенної України, очищення Донбасу від окупантів, повернення Криму, децентралізацію, недопущення до влади Партії регіонів та КПУ, створення потужної армії».   

На з`їзді добровольчий батальйон “Айдар” отримав у подарунок броньовану техніку, яка одразу поїхала на фронт.

ТВі

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі