Політика

«Народний фронт» Арсенія Яценюка оголосив список кандидатів на вибори до Верховної Ради

15 September 2014, 12:36

Сильна команда для складних часів. Саме під таким девізом пройшов з’їзд партії «Народний фронт» у Києві. Під час з’їзду було оголошено виборчий список, який очолив лідер партії Арсеній Яценюк. До списку також увійшли спiкер Верховної Ради Олександр Турчинов, радник мiнiстра внутрiшнiх справ Тетяна Чорновіл, екс-секретар РНБО Андрій Парубій, комбат спецбатальйону «Миротворець» Андрій Тетерук, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, екс-заступник секретаря РНБО Вікторія Сюмар, нардепи В'ячеслав Кириленко та Лілія Гриневич, а також комбат батальйону «Дніпро-1» Юрій Береза.

«Хотів би зауважити, ще це не просто команда людей, яка не тільки сьогодні йде на вибори, але і раніше брала відповідальність. Ви знаєте, що уряд шість місяців витягував країну з економічної кризи, і команда людей готова на місцях об’єднати професіоналів, готова об’єднати патріотів і готова брати відповідальність в майбутній Верховній Раді. І якщо навіть наші київські побратими, які стануть депутатами, забудуть свої обіцянки, потрібно обов’язково створити таку команду, щоб вона їм нагадала», - розповів перший заступник керівника виборчого штабу «Народного фронту» в Житомирській області Руслан Годований.

«Я дуже вдячний, що мені довірили представляти таку потужну команду професіоналів на теренах Житомирської області. Це команда, яка знає, що робити, яка вміє це робити і яка це вже робить. У ці дуже складні часи, часи страшенних викликів для України кожен патріотично налаштований виборець повинен мати альтернативу, повинен мати можливість проголосувати за ту силу і за тих людей, за яких він хоче проголосувати. Ми - це ще одна альтернатива патріотичних демократичних сил нашої країни», - зазначив керівник виборчого штабу «Народного фронту» в Житомирській області Вадим Кривенко.

Відповідно до списку Вадим Кривенко та Руслан Годований йдуть на вибори на 62-му та 112-му місцях відповідно, а також два мажоритарних кандидати по ондомандатних округах: Павло Дзюблик у Малині (округ №66) та Андрій Озерчук у Коростені (округ №64).

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі