Політика

«Свобода» назвала кандидата-мажоритарника по округу №67 у Житомирській області

15 September 2014, 20:15

Голова Житомирської районної адміністрації Сергій Крутій іде мажоритарним кандидатом по 67-му округу Житомирської області.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

14 вересня 2014 року відбувся другий етап ХХІХ З'їзду Всеукраїнського об'єднання "Свобода". На заході оголосили імена кандидатів від націоналістичного об'єднання в мажоритарних округах та за партійним списком на позачергових парламентських виборах, що відбудуться 26 жовтня 2014 року.

Поки єдиним кандидатом-мажоритарником від Житомирської "Свободи" іде Сергій Крутій по 67-му округу з центром у місті Чуднів.

Кандидатами за партійним списком є – Сидір Кізін, голова Житомирської обласної організації ВО "Свобода" (21-й у списку) та його заступник Максим Вілівчук (80-й у списку).

Також у другу сотню ввійшли свободівці – заступник голови Житомирської "Свободи" Михайло Сліпченко, очільник Новоград-Волинської міської організації ВО "Свобода" Олександр Захарчук, голова Коростишівської районної організації ВО "Свобода" Сергій Бондарчук, заступник голови Житомирської "Свободи" Марія Моісеєнко та голова Житомирської міської "Свободи" Віктор Брокарєв.

Як повідомляв Житомир.info, на з’їзді партії «Народний фронт» у Києві був оголошений виборчий список на чолі з Арсенієм Яценюком, до якого увійшли Вадим Кривенко та Руслан Годований (на 62-му та 112-му місцях відповідно), а також два мажоритарних кандидати по ондомандатних округах: Павло Дзюблик у Малині (округ №66) та Андрій Озерчук у Коростені (округ №64).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі