Політика

Митрополит Віссаріон: Ми молимось, щоб Господь допоміг Володимиру Пехову в цій виборчій кампанії

16 September 2014, 10:10

Митрополит Овруцький і Коростенський благословив народного депутата Володимира Пехова на участь у виборчій кампанії під час недільної Божественної Літургії, що відбулась в Українській православній Свято-Ольгинській церкві в м. Коростені.

Митрополит помолився за здоров’я народного депутата і зазначив, що його допомога людям здійснюється по Божому благословенню.

«У нашому краї є багато депутатів, але саме Володимир Анатолійович підтримує нас. Ми молимося, щоб Господь допомагав йому у виборчій кампанії, допомагав робити добро всім мешканцям цього краю. Наш народний депутат допомагає відтворити цю святиню, де люди у молитвах єднаються з Господом Богом. Адже через храм та молитву увічнюються Божі традиції, щоб люди жили в мирі, любові та злагоді. Амінь!», - зазначив Митрополит Віссаріон.

Віряни, які недільного ранку прийшли на службу до Української православної Свято-Ольгинської церкви і молилися разом з Митрополитом Віссаріоним та народним депутатом Володимиром Пеховим, кажуть, що для них дуже важливо, щоб у владі були віруючі та духовні люди. Бо такі ніколи не зрадять, підтримають у скрутну годину і завжди прийдуть на допомогу.

«Не раз чула про добрі справи нашого народного депутата Володимира Пехова. І хоча з ним я особисто не знайома, але він допоміг багатьом людям із нашого міста. Дай Боже, щоб Володимир Анатолійович продовжував працювати», - говорить Ольга Петрівна Кучинська.

Надія Тарасівна Ярошовець розповідає, що для неї та її знайомих дуже важливо, що народний депутат допомагає святині в Коростені, де вони щотижня моляться, а також не залишає поза увагою потреби церков та храмів у районах.

«Я відвідую храм щонеділі. Для нас, віруючих людей, дуже добре, що народний депутат допомагає відновлювати нашу святиню. Ми будемо голосувати тільки за нього, бо він нас чує і завжди допомагає. Він для нас Божий чоловік», - наголосила вірянка.

Георгій Францович Микольський працює при церкві і не з чуток знає про діяльність народного депутата, спрямовану на розвиток духовності.

«Я не від чужих людей знаю, що Володимир Пехов фінансово допомагає відбудовувати цю людську святиню. Він для нас просто золота людина. Якщо він сказав, що зробить і допоможе людям, то так і буде», - стверджує Георгій Микольський.

«Сьогодні всі побачили, що Митрополит Віссаріон благословив Володимира Пехова на виборчу кампанію. Дай Боже йому міцного здоров’я. Ми його вибирали і дуже задоволені ним як депутатом. Він у нас – молодець», - розповідає Наталія Михайлівна Клименко.

Прес-служба Володимира Пехова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі