Політика

Федерація рукопашного бою Житомирщини урочисто відзначила 20-ту річницю свого створення

17 September 2014, 10:58

З нагоди 20-ї річниці створення Федерації рукопашного бою Житомирської області у приміщенні обласного драмтеатру відбувся святковий захід.

Господар свята, президент Житомирської обласної федерації рукопашного бою, народний депутат Володимир Пехов привітав учасників зібрання та наголосив, що за два десятки років свого існування Федерація рукопашного бою у Житомирській області довела  найважливіший життєвий принцип – у здоровому тілі здоровий дух.

«Пропаганда здорового способу життя, залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом сьогодні – це наш вагомий внесок у майбутнє. У новій державі, яку ми зараз починаємо будувати, повинна бути сильна духом і тілом нація», - сказав Володимир Пехов.

За його словами, спорт - це не лише здоров’я, це - патріотичне виховання громадян у дусі часу. Тільки вдосконалення фізичних і психологічних якостей, постійне підвищення технічної та тактичної підготовки дає можливість пройти шлях від перемоги над собою до перемоги над суперником.

Один із перших командирів легендарної житомирської 95-ої окремої аеромобільної бригади, полковник у відставці Віктор Чабаненко відзначив, що країна, її армія, потребує сильних духом і тілом хлопців. Саме таких, як виховує Федерація рукопашного бою Житомирщини.

«Рукопашний бій – це перша ступінь підготовки до армії, зокрема - для служби у десантних військах. Цей вид спорту виховує сміливість, терпіння, мужність і волю. Країні потрібні добре підготовлені хлопці», - зазначив Віктор Чабаненко.

Володимир Пехов побажав усім присутнім міцного здоров'я, спортивного довголіття, побільше нових перемог і рекордів та подарував нову спортивну форму активу Федерації.

Крім того президент Житомирської обласної ФРБ та народний депутат відзначив спортсменів федерації, учасників АТО, які були поранені під час бойових дій. Матеріальну допомогу від Володимира Пехова отримали Артем Дідур та Сергій Зайнчковський. За Сергія Ваната допомогу отримала його мама, оскільки солдат уже знову на передовій.

Прес-служба народного депутата Володимира Пехова

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі