Спорт

16-річний боксер з Бердичева виграв міжнародний турнір «Кубок Карпат»

17 September 2014, 19:01

Бердичівлянин Олег Чулячеєв (тренер Олег Сікорський) виграв міжнародний турнір з боксу серед юніорів «Кубок Карпат», який 9-13 вересня проходив у Моршині Львівської області.

Про це повідомляє «Спортивний Житомир».

«Олегу не було рівних у ваговій категорі до 46 кілограм. У півфіналі він переміг (3:0) мукачевського боксера Артура Кошута, а у фінальному двобої здолав киянина Дмитра Апончука. Олег Чулячеєв був єдиним представником Житомирщини на турнірі», - пише видання.

Загалом у міжнародному турнірі «Кубок Карпат» цього року брали участь 103 юних боксери, які представляли 21 збірну команду з більш як 20 областей України.

За результатами «Кубку Карпат» буде сформовано остаточний склад збірної команди України, котра візьме участь у подальшій підготовці до чемпіонату Європи, який відбудеться наприкінці жовтня у Анапі (Росія).

Анонсуючи змагання, відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області інформувало, що на переможців та призерів Кубку України з боксу серед юніорів «Кубок Карпат» очікують цінні подарунки, сувеніри та подарунки з символікою НОК України, кубок, медаль та диплом.

Результати турніру з сайту Федерації боксу України

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі