Суспільство

В Житомирі відремонтували ще один військовий УАЗ, який переженуть в зону АТО для 95-ї бригади

18 September 2014, 11:22

В Житомирі для бійців 95-ї бригади за рахунок благодійників відновили автомобіль марки УАЗ та вже наприкінці тижня переженуть його військовим в зону проведення АТО.

Ще трохи більше місяця тому автівка була не «на ходу». Завдяки професійним механікам КУ «Автобаза санітарного транспорту лікувально-профілактичних закладів охорони здоров’я» Житомирської обласної ради УАЗік вдалося не просто відремонтувати, а і повністю відновити. Нові деталі, перефарбований кузов, обшиті сидіння та навіть застелили хлопцям зручну підлогу – все старилися робити на совість. За рахунок першого заступника глави адміністрації Президента Геннадія Зубка, першого заступника міського голови Сергія Сухомлина та голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського проводиться капітальний ремонт таких УАЗів-469 та, окрім них, для потреб військових доправляються броньовані автомобілі. Очільник обласної адміністрації вдячний механікам за роботу, каже чоловіки зробили неможливе, враховуючі, що деталі на такі автомобілі досить важко дістати взагалі.

«Нашим військовослужбовцям там буде дуже комфортно. І хай їм щастить, хай вони, як сказали хлопці, відчувають нашу підтримку, нашу допомогу, яку ми надаємо і надавали. Вся житомирська громада об’єдналася, ніхто не залишився байдужим, ніхто не залишився осторонь від сьогоднішньої ситуації. Будемо й надалі допомагати, сприяти і всіляко підтримувати наших хлопців. Головне, щоб вони живі, здорові повернулися додому, в нових машинах, в цілих, з гарними думками і з Перемогою», - каже Сергій Машковський.

Іларіон Переходюк, механік ремонтної майстерні, залюбки продемонстрував можливості УАЗу, прокатав територією установи і знімальну групу і Сергія Машковського. Губернатор переконався на власні очі, що автомобіль буде служити на благо військових без перебоїв.

Нагадаємо, в кінці серпня за рахунок благодійників також був відновлений УАЗ-469, який передали 95-ій бригаді.

Прес-служба Сергія Сухомлина

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі