Влада

У Житомирській області двом підприємствам з бюджету виділять ще 370 тис. грн. компенсації за проживання переселенців

18 September 2014, 16:01

Департамент фінансів облдержадміністрації має виділити департаменту праці та соціального захисту населення 371 тис. 663 грн. на проведення відшкодування підприємствам фактично понесених витрат, пов’язаних із тимчасовим проживанням громадян та/або із оздоровленням дітей, які мають постійне місце проживання на тимчасово окупованій території або території проведення антитерористичної операції.

Відповідне розпорядження житомирського губернатора Сергія Машковського опубліковане на офіційному сайті облдержадміністрації.   «Відшкодувати 25% фактично понесених витрат, пов’язаних із тимчасовим проживанням громадян та/або із оздоровленням дітей, які мають постійне місце проживання на тимчасово окупованій території або території проведення антитерористичної операції: дочірньому підприємству «Санаторій для батьків з дітьми «Тетерів» ЗАТ лікувально-оздоровчих закладів «Укрпрофоздоровниця» - 229897 грн.; комунальному підприємству «Агентство з управління майном» Житомирської міської ради – 141500 грн.», - йдеться у розпорядженні. 

Відшкодування відбувається за рахунок передбачених в обласному бюджеті коштів на реалізацію Програми соціальної підтримки громадян, які прибувають з АР Крим та східних областей України на територію Житомирської області. 

Нагадаємо, у серпні Сергій Машковський підписав розпорядження, згідно з яким департамент фінансів облдержадміністрації мав виділити департаменту праці та соціального захисту населення 146 тис. 500 грн. на проведення відшкодування підприємствам фактично понесених витрат, пов’язаних із проживанням переселенців.

Як повідомляв Житомир.info, 11 вересня на сесії обласної ради депутати проголосувала за виділення 6,5 млн. грн. на допомогу переселенцям та учасникам АТО.

Станом на 15 вересня в Житомирській області прийнято та розміщено 4076 переселенців зі сходу України та АР Крим.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі