Суспільство

Тепер мешканці Житомирської області можуть через Інтернет обрати час для реєстрації шлюбу

18 September 2014, 17:28

 Тепер наречені у Житомирській області можуть скористатися електронною послугою «Попередній запис з призначення часу державної реєстрації шлюбу».

Про це повідомляє головне управління юстиції у Житомирській області.

«З метою забезпечення доступності адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та створення належних умов для отримання суб’єктами звернень інформації щодо можливого призначення часу державної реєстрації шлюбу, відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Головного управління юстиції у Житомирській області з 1 вересня 2014 року забезпечено вільний доступ до інформації з призначення часу державної реєстрації шлюбу через електронну послугу «Попередній запис з призначення часу державної реєстрації шлюбу», - інформують в управлінні юстиції.

Ті, хто виявив бажання зареєструвати шлюб у відділах державної реєстрації актів цивільного стану Житомирської області, можуть ознайомитися із вільним часом для вибору дати та часу реєстрації шлюбу у будь-якому відділі державної реєстрації актів цивільного стану регіону.

Дана інформація розміщена на інформаційних стендах кожного відділу державної реєстрації актів цивільного стану області та на веб-сайті реєстраційної служби головного управління юстиції – банер «Попередній запис з призначення часу державної реєстрації шлюбу».

Крім реєстрації шлюбу в електронному вигляді тепер можна також обрати час для: реєстрації народження; подачі заяви на розірвання шлюбу; подачі заяви про державну реєстрацію зміни імені; отримання повторно свідоцтва про державну реєстрацію народження, шлюбу, розірвання шлюбу, зміни імені, смерті; консультацію з питань державної реєстрації та отримання документів.

Попередній електронний запис на прийом до відділів державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб Житомирської області можна зробити тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі