Політика

Юрій Бобер планує взяти участь у виборах до Верховної Ради по одномандатному виборчому округу №62 у Житомирі

19 September 2014, 11:51

Відомий житомирянин Юрій Бобер планує взяти участь у виборах до Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу №62, що у місті Житомирі.

До Центральної виборчої комісії подавати документи на реєстрацію кандидатом у народні депутати України Юрій Бобер прийшов не один. Разом з ним – його однодумці: активні учасники Революції Гідності, герої Майдану та воїни-афганці.

Юрій Бобер: "Я йду до Верховної Ради з однією метою-мати реальний вплив на вірішення найгостріших проблем житомирян, відстоювати інтереси своїх земляків на всіх рівнях".

Олег Книш – представник Координаційної Ради Майдану: "У нас у Верховній Раді одні і тіж обличчя. Їх треба міняти на тих, хто буде дбати про націю, про цілісність держави, про свій народ".

Андрій Виговський – представник ГО «Центр захисту Майдану»: "Ця людина завжди буде дбати про тих, кого вона представляє. Ми знаємо Юрія Бобра вже певний час, вивчали його діяльність, знаємо, що він зробив для житомирян багато хорошого".

Юрій Ткаченко - депутат Житомирської міської ради: "Ця людина довела у місті Житомирі, що якщо приходить професіонал, то він досягає мети. І ця мета - тільки покращення життя нашого міста".

У разі обрання народним депутатом, Юрій Бобер у перші дня роботи нового парламенту планує внести на розгляд Ради законопроект щодо можливості відкликання народного депутата у разі не належного виконання ним своїх обов’язків перед виборцями.

Також Юрій Бобер сказав, що поважає своїх конкурентів на парламентських перегонах та водночас закликає їх укласти угоду про проведення чесних виборів, без фальсифікацій та брудних технологій.

Юрій Бобер: " Таким чином ми зможемо відновити довіру наших земляків, наших виборців".

Прес-служба Юрія Бобра

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі