Суспільство

Колектив компанії «Greif Flexibles Ukraine» відзначив День миру разом з дітьми

22 September 2014, 14:19

З подарунками і гарним настроєм колектив компанії «Greif Flexibles Ukraine» завітав у Денишівський навчально-реабілітаційний центр, щоб разом з дітьми відзначити Міжнародний день миру.

Діти зустріли гостей веселощами, патріотичними піснями та віршами.

Долучитися до організації дитячого свята міг абсолютно кожен працівник «Greif Flexibles Ukraine», яких на підприємстві налічується понад 4 сотні. Також усі бажаючі могли завітати у навчально-реабілітаційний центр і подарувати дітям свою увагу.

Впродовж акції діти мали можливість зобразити колективний малюнок і створити прапор миру. Малята взялися до роботи з великою цікавістю та відповідальністю.

Створений власноруч прапор миру вихованці Денишівського навчально-реабілітаційного центру подарували гостям. Тепер він майорітиме біля входу в офіс компанії «Greif Flexibles Ukraine».

«Ми хочемо, щоб кожна людина, кожен працівник бачив, що дітки за мир, ми всі за мир і що це дійсно дуже велика подія і дуже великий вклад. Бажаємо, щоб цей прапор висів довго і щоб він приніс удачу для нашої країни і для всіх країн, щоб в світі був мир», - зазначила менеджер з персоналу компанії «Greif Flexibles Ukraine» Катерина Охота.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі