Події

Колектив Житомирської ОДТРК «підловив» свого керівника на отриманні грошей за агітаційні сюжети

22 September 2014, 15:38

 Профспілкова організація Житомирської ОДТРК «Інновація» заявляє, що керівник телерадіокомпанії Василь Головецький отримує гроші на особистий рахунок за виготовлення та розміщення агітаційних матеріалів.

У розпорядженні Житомир.info є копія відповідного звернення на ім’я голови Держкомтелерадіо України, начальника обласного управління СБУ та т.в.о. начальника УМВС.

«Виконуючи вимогу працівників компанії та членів профспілки «Інновація» Житомирської ОДТРК, доводжу до Вашого відома, що генеральний директор компанії В. Головецький систематично особисто вимагає та отримує неправомірну матеріальну винагороду від народних депутатів України, кандидатів у народні депутати по Житомирській області за виготовлення та трансляцію відео матеріалів агітаційного змісту. До звернення додається сканкопія листування у соціальній мережі «Вконтакте» представників прес-служби одного з депутатів про перерахування на власну банківську картку В. Головецького 2 500 за сюжет в «Новини Житомирщини». Також представляємо звіт про кількість виготовлених та розміщених в ефірі ЖОДТРК агітаційних відео сюжетів протягом трьох місяців», - йдеться у зверненні за підписом голови профспілкової організації «Інновація» Юрія Омельченка.

Заявник просить розглянути звернення «в установленому Законом порядку».

У листуванні фігурує Павло Карайченцев, який, за інформацією сайту «Політконсультант»,  у 2010 році в якості керівника кампанії та консультанта брав участь у виборах мерів Ужгорода, Кременчука, Комсомольська, Миргорода, Житомира, Чернігова. Під час парламентських виборів-2012 – керував виборчими кампаніями ряду мажоритарних кандидатів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі