Політика

В Інтернеті відкрилась громадська приймальня депутата

25 September 2014, 14:13

 Розпочала роботу громадська Інтернет-приймальня депутата Житомирської міської ради Володимира Кропивницького, про  це він повідомив на своїй сторінці в Facebook. Адреса сайту-приймальні control.zt.ua (deputat.zt.ua).

«Ідея Інтернет сайту виникла давно, а на її втілення пішло чимало часу», - написав Володимир Кропивницький в соціальній мережі.

Головна ідея – це депутатський контроль вирішення проблем людей. Механізм діє наступним чином: будь-хто може подати інформацію про проблему, яка стосується комунальної сфери, відповідальності влади, благоустрою та багатьох інших питань. Заявка фіксується на сайті. Далі Володимир Кропивницький буде особисто контролювати вирішення проблеми. На кожну проблему буде надано відповідь про шляхи вирішення або інформація про те, яким чином вона була розв’язана.

Зараз завершується розробка спеціального додатку, написаного під Android. Коли пройде етап тестування кожен бажаючий за допомогою телефону, який працює на цій операційній системі, зможе вводити фото події, наговорити інформацію, яка буде надрукована на сайті. Час та координати місця події будуть визначені та додані автоматично.

Прес-служба Володимира Кропивницького

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі