Культура

Українські зірки проводять аукціон на підтримку Житомирської 95 бригади

26 September 2014, 08:59

25 вересня стартував благодійний аукціон на підтримку 95-ї окремої аеромобільної бригади. На аукціон українські співаки виставили шість тільників авторської роботи, розмальовані спеціальними акриловими фарбами. За отримані від продажу цих «авторських» тільників кошти зірки обіцяють придбати тепловізори для житомирських десантників.

«Я разом ще з 6-ма співаками беру в ньому участь і виставляю отакий тільник. Стартова ціна - 300 гривень. Аукціон триватиме один тиждень, тобто до 12 години ночі 1 жовтня. Кошти з аукціону будуть витрачені на пристрій нічного бачення для десантників. Його вартість - приблизно 22 тисячі грн.», - таке повідомлення та фото у розмальованому тільнику опублікувала на своїй сторінці у Facebook Ірена Карпа. 

Фото зі сторінки у Facebook

Похвалився у соцмережі своєю авторською роботою і Сашко Положинський.

«Сьогодні стартує наш аукціон для допомоги 95 ОАеМБр. Ми можемо вберегти життя десантників, які звільняли Слов'янськ, пережили пекло на Савур-Могилі і Степанівці, яку зараз майже стерли з лиця землі ГРАДами. Вони просять ХОЧА Б два прилади нічного бачення. Ціна питання - приблизно 45 тисяч гривень. Зібрана майже половина необхідної суми», - йдеться в опублікованому в соцмережі повідомленні.

Фото зі сторінки у Facebook

До цього питання артисти поставились творчо, тож 25 вересня на аукціон виставляються одразу шість тільників з авторськими малюнками від Олександра Положинського, Фоззі, Фагота з ТНМК, Вадима Красноокого, Фоми з Мандрів та Ірени Карпи. Вони різноманітні та оригінальні, кожен бажаючий може придбати будь-який з них. Після завершення аукціону шестеро переможців отримають тільники особисто з рук співаків, які їх презентують. 

Організатори аукціону обіцяють, що всі зібрані кошти підуть на придбання приладу нічного бачення для снайперської роти 95 ОАеМБр. За бажанням, переможці аукціону можуть особисто взяти участь в передачі приладу десантникам, але для цього потрібно буде їхати до Слов'янська.

«Переможців аукціону буде оголошено 2 жовтня, після чого потрібно буде перерахувати кошти на картку й опісля отримати свій лот. Картка Приватбанку: 5211 5373 2161 6711 (Шевченко Святослав Юрійович), або на рахунок PayPal: oksana24@live.com», - повідомляють організатори аукціону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі