Місто

У Житомирі завершився марафон «Допоможи героям»: назбирали 225 тис. грн. та 100 доларів

27 September 2014, 14:05

У Житомирі підвели підсумки марафону «Допоможи героям», до якого долучилися громадськість, підприємці, органи влади міста та зірки української естради. Завершився марафон 25 вересня в облмуздрамтеатрі ім. І. Кочерги благодійним концертом за участі гуртів «С.К.А.Й.», «Друга ріка» та «Авіатор».

«Як поінформував один з організаторів марафону Іван Мартинчук, завдяки спільним зусиллям було зібрано 224 857 гривень та 100 доларів. При цьому, більше 22 тисяч кинули у скриньки вже під час заключного концерту», - повідомляють у прес-службі Житомирської міської ради.

Нагадаємо, благодійний марафон «Допоможи героям», метою якого був збір коштів на лікування поранених військовослужбовців Житомирської області, стартував 15 вересня.

Заключний благодійний концерт, який пройшов у драмтеатрі за участю відомих гуртів, у режимі «онлайн» транслювався в Житомирському військовому госпіталі.

У рамках благодійного марафону у Житомирському державному технологічному університеті названі гурти прочитали відкриту лекцію «Україна єдина очима артиста-патріота».

Фото прес-служби Житомирської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі