Політика

На Житомирщині скоєно напад на Віталія Журавського

27 September 2014, 15:30

У п’ятницю, 26 вересня, групою провокаторів скоєно напад на Віталія Журавського. Інцидент трапився в приміщенні клубу селища Ново-Борова Володарсько-Волинського району, де народний депутат проводив зустріч із виборцями та звітував за проведену в окрузі роботу.

«На зустрічі перебувало чимало людей, здебільшого пенсіонери та родини з маленькими дітьми. В якийсь момент до приміщення увірвалися близько двадцяти молодиків спортивної статури. Вони виломили двері та вдерися до актової зали, після чого вчинили бійку з виборцями та, власне, скоїли напад на депутата. Намагаючись дістатися до політика, один з нападників штовхнув дідуся з паличкою на підлогу, інші відштовхнули жінок, а дитину вдарили ногою. Люди, хоча й були налякані, змусили хуліганів покинути залу. Зловмисники втекли, пошкодивши автівку, що стояла біля входу та майно у клубі, де проходила зустріч», - про це повідомили у виборчому штабі Віталія Журавського.

«Цілком зрозуміло, що акцію відморозків проплатили. Люди, що були на зустрічі, запевняють: нападники були в стані алкогольного сп’яніння, а тому себе не контролювали. Їх спеціально привезли з Житомира, щоб влаштувати бійку під час зустрічі. Очевидно, що Віталій Журавський сильно заважає комусь з кандидатів в депутати до парламенту і той замовив цю акцію, бо чесним і законним шляхом вибори виграти не спроможний», - додають в оточенні політика.

«Подібні інциденти дуже цінні для російської пропаганди, яка намагається показати, що в Україні панує насильство і безкарність, що ніхто з людей не може відчувати себе у безпеці. Нахабні провокації проти мирних людей за допомогою кримінальних елементів, перевдягнених зі спортивних костюмів у камуфляж, дискредитують нашу державу», - зауважили у штабі кандидата.

Також стало відомо, одразу після інциденту нардеп відвідав Міністерство внутрішніх справ, подав заяву про злочин з проханням віднайти та покарати замовників та виконавців цієї акції.

Прес-служба Віталія Журавського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі