Політика

Ляшко проти призначення колишніх регіоналів на найвищі посади

27 September 2014, 18:49

Уряд призначив колишнього кіровоградського губернатора часів Януковича Андрія Ніколаєнка керівником державного агентства по відновленню Донбасу.

На думку Олега Ляшка:«колишні регіонали, повинні працювати на каторжних роботах, відновлювати Донбас, а не на кріслах Державних агентств. Вони повинні копати траншеї та окопи, відбудовувати інфраструктуру, яку вони розбомбили разом із російськими окупантами».

«Тому, коли ми говоримо про люстрацію, то люстрація це для всіх. А не для якогось там лікаря чи вчителя якого силою загнали, то це люстрація. А для губернаторів які помагали Януковичу грабувати, то їх на підвищення, керівниками Державних агентств призначають. Усіх регіоналів, комуняк, які розграбували країну, гнати в шию поганою мітлою. На Донбас, на каторжні роботи. І кандали на них повісити, щоб не втекли через ту лінію фронту», - додав політик.

Нагадаємо, що згідно з Законом про люстрацію будуть відсторонені від влади на 10 років голови ОДА, всі заступники голів ОДА та всі голови РДА, які працювали під час президентства Януковича сукупно не менше року, а також ті, що працювали в період Майдану і не звільнилися за власним бажанням.

Прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі