Політика

Борислав Розенблат офіційно кандидат від Блоку Петра Порошенка по округу №62 (м. Житомир)

30 September 2014, 09:04

29 вересня в Києві за участі Петра Порошенка кандидатам в народні депутати України від однойменного блоку вручили офіційні посвідчення. На урочистій церемонії у приміщенні НСК «Олімпійський» Житомир представляв Борислав Розенблат, висунутий Блоком Петра Порошенка на вибори по одномандатному виборчому округу №62 (м. Житомир).

Після закінчення процедури вручення посвідчень Президент України Петро Порошенко звернувся до кандидатів з усієї України і закликав вірити в свої сили. Борислав Розенблат поділився враженнями після заходу: «Президент сказав, що ми - команда переможців. Він зарядив нас позитивною енергією і сказав, що прийшов час об'єднуватися заради спільної мети - досягнення миру в Україні та європейського майбутнього. Я згоден, що годі з’ясовувати стосунки та шукати протиріччя в минулому. Прийшов час усім відчути себе українцями та будувати спільну країну», - наголосив Розенблат.

Кандидат від партії «Блок Петра Порошенка» також зазначив, що не збирається реагувати на брудні технології, які запускають конкуренти для його дискредитації, і вестиме свою кампанію чесно.

"Брудні технології - технології минулого. Якщо кандидатам немає чого розказати про себе і показати свої досягнення, то вони шукатимуть недоліки у інших. Мені є що розказати про себе, про мої досягнення, про команду, з якою йду на вибори, про те, яким я бачу майбутнє України, тому я не збираюся звертати увагу на те, що говорять про мене опоненти. Натомість сьогодні ми зосередимося на втілення у життя пакету реформ 2020 і побудову нової України. Тому я усі свої зусилля направлю на забезпечення миру та стабільного росту економіки нашої держави",- зазначив Борислав Розенблат.

Нагадаємо, Борислав Розенблат народився 25 травня 1969 року. Все життя прожив у Житомирі. Закінчив Камишинське вище військове будівельно-інжинерне командне училище, де здобув спеціальність військового-будівельника. У 1994 році разом з батьком заснував компанію "Фаворит", якою керує вже 20 років. На президентських виборах 2014 року Борислав Розенблат був довіреною особою Петра Порошенка.

Прес-служба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі