Політика

Він справжній, щирий - так характеризують Юрія Бобра працівники «Житомиргазу»

30 September 2014, 20:16

Тривають зустрічі з виборцями кандидата в народні депутати України по Житомирському виборчому округу №62 Юрія Бобра. Цього разу він спілкувався з працівниками регіональної газової компанії «Житомиргаз».

Про діяльність підприємства Юрій Бобер знає не з чуток. За багато років його роботи у системі Держгірпромнагляду спільно з газопостачальниками було впроваджено ряд важливих проектів, спрямованих на збереження здоров’я і життя житомирян. Юрій Бобер завжди відстоював інтереси підприємства і житомирян

Юрій Бобер – кандидат в народні депутати України по Житомирському виборчому округу №62

«Питань дуже багато виникало. Ми завжди були на боці «Житомиргазу». Ми навіть йшли на конфлікт з міською владою заради інтересів «Житомиргазу», на користь нашого населення.»

Юрій Бобер також розповів і про свою громадську діяльність. Так, вже більше десяти років в області діє благодійний фонд «Полісся», засновником і почесним президентом, якого він є. Більше 48 тисяч чоловік є членами цієї організації. Півтори тисячі хворих за останні роки отримали інвалідні візки та милиці, постійно видаються продуктові набори тощо.

Кандидат у народні депутати розповів і про свою передвиборчу програму. Одними з найголовніших її пунктів є подолання бідності, сприяння успішній роботі підприємств Житомира

Валентин Ющенко – голова правління ПАТ « Житомиргаз»

«Ми сподіваємось, що у разі вашого обрання, ви будете допомагати нашому підприємству у забезпеченні безперебійного і безаварійного газопостачання. А житомиряни зроблять правильний вибір.»

 Юрій Бобер – кандидат в народні депутати України по Житомирському виборчому округу №62

«У разі мого обрання я буду жити вашими проблемами. Ви мене будете бачити дуже часто. Я даю слово і за свої слова я відповідаю»

Після зустрічі люди виходили у піднесеному настрої, не приховуючи емоцій

 Микола Кульчицький - начальник служби електрохімічного захисту трубопроводів

«Він справжній, щирий. Я сподіваюсь, що його подальші дії, якщо пройде в депутати будуть спрямовані, як і наші на надійність газової галузі»

Прес-служба Юрія Бобра

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі