Політика

Автомайдан їздив у Коростень люструвати Пехова

9 October 2014, 17:40

9 жовтня о 8:00 АвтоМайдан виїхав з Києва до Коростеня для проведення чергової акції в рамках проекту «Гади лізуть у Раду». Цього разу люстраційною мішенню став Володимир Пехов, кандидат по 64-му округу, ідейний регіонал та один із прихильників злощасних законів 16 січня.

АвтоМайдан здійснив пробіг містом із закінченням на центральній площі Коростеня, де активісти розклеїли постери, поставили банери з обличчями житомирських «гадів», зібрали людей та провели акцію-опитування АКУЛА. Жителі міста підтримали автомайданівців, охоче заповнювали анкети, допомагали клеїти наліпки.

Дізнавшись, що у цей час в Овручі проходить зустріч із виборцями Володимира Пехова, АвтоМайдан одразу поїхав туди. Регіонал не дочекався рішучих мітингарів і поїхав їм назустріч. На жаль, доленосної зустрічі не відбулося, але автомайданівці перетнулися із його охороною за 5 км від Овруча. У багажнику машини була величезна кількість агітаційних матеріалів Пехова, які згоріли у полум'ї від АвтоМайдану. Оскільки раніше охорона Пехова спускала колеса місцевим активістам, протестувальники помстилися і точно так само вчинили із сірою Шкодою «пеховців». 

7 жовтня від АвтоМайдану потерпав Ревега, сьогодні на горіхи отримав Пехов. Здавайтеся, злісні регіонали, розправа буде безжалісною!!! Слава Україні!

ГО «Автомайдан»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі