Політика

«Велике плавання маленьких людей» - житомирські діти на шляху до Олімпійського золота

14 October 2014, 14:18

Олімпійським пристрастям може протистояти лише Олімпійський спокій – саме з такими напутніми словами тренери юніорських команд відправляли своїх підлеглих на запливи під час обласних змагань з плавання, що відбулися в Житомирі.

Сто учасників, 36 нагород і подальші відбіркові у Львові, Білій Церкві та Миколаєві - такі результати спортивного заходу.

«Витримка, сила духу і невпинна праця над собою – ось якості справжніх чемпіонів, - каже Микола Крук, суддя змагань. - Коли всі відпочивають, плавці тренуються. Кожен заплив, кожне тренування на кону. Пропустив одне – втратив у рівні».

Запал до перемоги тренери передають юним хлопцям та дівчатам, які вже знають з власного досвіду – спортивні звання та розряди в плаванні не даються легко.

«Змагання - це лише верхівка айсберга. Заплив 1-2 кілометри під час змагань – це презентація результатів. Кожне тренування плавці здійснюють такі запливи кілька разів, - каже бізнесмен Валерій Онопрієнко, що постійно підтримує юних спортсменів. – За кожним чемпіоном стоять люди, що його надихали - тренери, батьки, меценати. Сьогодні ми об’єдналися разом, аби допомогти хлопцям та дівчатам cтати успішними на цьому шляху».

Побажаємо юним плавцям удачі, терпіння та наснаги! Чекаємо їх за 10 років із золотими Олімпійськими медалями! 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі