Політика

Юрій Бобер: Я буду працювати в парламенті заради людей, а не власних інтересів

15 October 2014, 14:47

Юрій Бобер провів зустрічі з працівниками медицини, на яких розповів про свої перші кроки у Верховній Раді після обрання його народним депутатом.

Основним пріоритетом своєї подальшої діяльності Юрій Бобер назвав збільшення обсягів фінансування сфери охорони здоров’я, підвищення рівня сучасного технічного оснащення та забезпечення фінансування видачі медичних препаратів за пільговими рецептами

Кандидат у народні депутати наголосив, що в своїй діяльності він відкритий для допомоги всім житомирянам, що готовий вирішувати найгостріші проблеми міста і готовий працювати виключно тільки в інтересах простих житомирян.

В свою чергу медичні працівники покладають велику надію на Юрія Бобра: «Ми  не раз переконувались, що це людина слова, що це людина з великої літери, він єдиний, хто відгукнувся на наші прохання про допомогу і довів це не словами, а реальними справами. Ми впевнені, що Юрій Бобер буде гідним представником у Верховній Раді, бо знаємо, що не залишимось наодинці зі своїми бідами».

Також працівники медичних закладів висловили слова вдячності Юрію Бобру за ті добрі справи, які вже зробив для них благодійний фонд «Полісся».

«Приємно, що в такий час Юрій Григорович не залишає в біді найбільш соціально незахищені верстви нашого міста. Кожен, хто звертається, отримує підтримку», - сказала працівниця центральної міської лікарні №2.

Юрій Григорович подякував за довіру і пообіцяв працювати прозоро і звітувати про кожний свій вчинок перед громадою, а також взяти до уваги кожне прохання виборців: «Маю знання і досвід, які допоможуть працювати з користю для житомирян і всіх українців».

«Я завжди ставлюся до людей із розумінням і буду працювати в парламенті заради людей, а не власних інтересів. Прийшов час зупинити це беззаконня та повернути людям гідну стабільність і віру в краще», - наголосив Юрій Бобер.

Прес-служба Юрія Бобра

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі