Місто

Житомирські прикордонники, які 2,5 місяці несли службу в АТО, повернулися додому

16 October 2014, 16:15

54 прикордонника повернулися у Житомир із зони АТО. З початку серпня вони виконували завдання на Луганщині, охороняючи кордон з Росією. Прикордонники не приховують: не раз потрапляли під обстріли, втім радіють, що повернулися без втрат.

Десятки людей з квітами і синьо-жовтими прапорами прийшли зустрічати своїх рідних, яких не бачили два з половиною місяці.

«Я щаслива від того, що дочекалася свого сина живим і здоровим. І щаслива, що він всіх хлопців своїх привіз живими, здоровими. Це для нас найбільше щастя», - каже мама прикордонника Тетяна Зарембіцька.

Влада міста і області нагородила бійців дипломами, грамотами і грошовими преміями. Зі словами подяки до прикордонників звернувся Борислав Розенблат.

«Сьогодні я представляю армію волонтерів, яка з першого дня бере участь на запеклих східних кордонах нашої країни. Найголовніше для нас - це зробити все, щоб мати захист. Яка б мужність сьогодні у наших воїнів не була, але їм дуже потрібно знати, що за спиною у них ті люди, які небайдуже ставляться до нашої країни, до тих людей, які сьогодні стоять на передовій», - розповів Борислав Розенблат

Тепер на прикордонників чекають відпустки, а після цього вони знову готові їхати на східні рубежі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі