Місто

Влада Житомира вирішила з допомогою депутатів боротися з рекламою на парканах вздовж доріг

17 October 2014, 12:23

 Влада Житомира хоче на сесії міської ради скасувати рішення виконкому, який дозволив розміщувати рекламу на парканах вздовж доріг.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті Житомирської міської ради.

«З метою впорядкування  розміщення засобів зовнішньої реклами, відповідно до  Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», міська рада вирішила скасувати окремі пункти рішень виконавчого комітету Житомирської міської  ради «Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами в м. Житомирі» стосовно надання дозволу на розміщення банерів на парканах вздовж проїжджої частини вулиць», - йдеться у проекті.

У додатку зазначається, що всі банери на парканах належать фізичним особам – підприємцям і лише один (на паркані за адресою вул. Київська, 50) – комунальному підприємству «Житомиртеплокомуненерго» міської ради.

Нагадаємо, в інтерв’ю Житомир.info перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин говорив, що реклама на парканах псує зовнішній вигляд міста, з власниками рекламних агентств з цього приводу велися перемовини, але безрезультатно.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі