Влада

У Житомирі офіційно представили нового начальника УСБУ в області

17 October 2014, 19:41

17 жовтня Перший заступник Голови Служби безпеки України генерал-полковник Василь Грицак представив особовому складу Управління СБУ в Житомирській області нового керівника регіонального органу – полковника Володимира Пахнюка, призначеного на цю посаду Указом Президента України від 13 жовтня 2014 року.

Про це Житомир.info повідомила прес-група УСБ України в Житомирській області.

У офіційному представленні нового очільника УСБУ брали участь губернатор Житомирщини та голова обласної ради, керівники правоохоронних та контролюючих структур.

Володимир Пахнюк наголосив, що першочерговим завданням Управління є забезпечення законність під час проведення виборів, а також безпека громадян та стабільність у регіоні.

Довідка:

Пахнюк Володимир Васильович народився 26 квітня 1967 року у містечку Рокитне, що на Рівненщині. Має дві вищі освіти – військову (у 1988 році з відзнакою закінчив військове училище за спеціальністю «інженер-економіст») і юридичну (Національний університет «Острозька академія» – 2001 рік).

В органах державної безпеки - з часу створення Служби безпеки України.

Указом Президента України від 13 жовтня 2014 року Пахнюк Володимир Васильович призначений начальником Управління СБ України в Житомирській області.

Одружений. Виховує двох дітей.

Як повідомляв Житомир.info,13 жовтня 2014 року Петро Порошенко звільнив Григорія Зелінського і призначив нового начальника управління СБУ в Житомирській області.

 

Фото прес-групи УСБ України в Житомирській області

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі