Політика

Олег Тягнибок у Житомирі: Новообраний парламент буде недовговічним

18 October 2014, 19:25

Проблеми обрання нового парламенту та питання люстрації обговорювали на зустрічі Олега Тягнибока з громадою Житомира 18 жовтня. Народний депутат переконує: в складні для України часи обрати депутатів, які справді працюватимуть для українського народу, непросто.

«Я думаю, що цей парламент буде недовговічний. Враховуючи ситуацію в країні, враховуючи те, що завтра прийдуть хлопці з фронту і зададуть запитання владі: «Де ті закони, які потрібно було ухвалювати? Чому генерали зрадники не усунуті від влади і не пройшли через люстрацію? Чому генерали не пройшли через детектор брехні?» І це буде. І це призведе до недовговічності теперішнього складу парламенту. Але ми, українці, маємо той період пройти. Ми маємо перемоги у війні і досягнути миру, власне, шляхом перемоги, але не шляхом здачі територій», - каже Олег Тягнибок.

Під час зустрічі з громадою міста Житомира Олег Тягнибок також вручив золотий нагрудний знак військовослужбовцю 95-ї аеромобільної бригади. За словами нардепа, Василь Клюба був активним учасником зимових подій у Києві і зараз продовжує захищати інтереси українського народу.

«Це людина, яка не просто пройшла Майдан, яка перша йшла на тих бандитів, на тих «мєнтів», Захарченка. Це людина, яка після Майдану пішла служити туди - на східний фронт добровольцем», - розповідає нардеп.

За словами Василя Клюби, українці обов’язково переможуть у війні, адже готові стояти до останнього в боротьбі проти агресора.

«Дякую за нагороду, яку мені сьогодні вручили, але я вже отримав саму найвищу нагороду, яка тільки може бути в патріота воїна. Це палке серце дружини, яка мене чекає вдома, це плече побратима, яке він підставить в бою, це зброя в руках і палка ненависть до ворогів. Це в мене сама найвища нагорода. І я хочу вас запевнити, ми всі, хто на фронті, ті хто в тилу нам допомагають, тому що з нами Бог і з нами Україна», - сказав військовослужбовець 95-ї аеромобільної бригади Василь Клюба.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі