Події

В Житомирській області 9-річний хлопчик впав у пастку для кабана, заповнену гострими штирями

20 October 2014, 14:32

19 жовтня поблизу с. Омильне Романівського району Житомирської області під час прогулянки 9-річний хлопчик впав у пастку для дикого кабана.

Це сталося на території мисливських угідь районної ради українського товариства мисливців та рибалок.

Браконьєри викопали пастку в 200 метрах від села в кущах, набили всередину гострі коли і ретельно приховали яму хмизом, землею та травою. Хлопчика врятувало диво, адже він впав скраю, між стінкою та штирями.

«В неділю я разом з дітьми та 4 онуками пішли гуляти в ліс неподалік села. Хотіли накопати лікувального різнотрав’я. Мій онучок стояв, і раптом його не стало. Ми кинулись туди, дитя тягнуло ручки до верху, ми схопили і витягли. І потім вже побачили ті штирі. Це просто жах. Він міг прохромитися повністю! Це щастя, що він не біг і не впав на спину чи живіт. Ми такі жахливі пастки бачили тільки в кіно, а тут прямо неподалік від власного обійстя. Страшно налякалася менша трирічна сестричка, постійно плаче, прокидається вночі», - розповіла бабуся хлопчика Тетяна.

Батько хлопчика намагався заступом поламати штирі і відкрив пастку, аби в ямі не опинився хтось інший. Люди в селі скаржаться, що браконьєри втратили совість, полюють прямо під вікнами будинків (село занепадаюче, всього 14 жилих будинків). А тепер ще й ставлять такі капкани, в які можуть втрапити люди.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі