Місто

Близько 50 людей пікетували управління Міндоходів в Житомирській області, вимагаючи люстрації

20 October 2014, 19:39

Близько п’ятдесяти людей зібрались 20 жовтня під стінами Головного управління Міндоходів у Житомирській області. Люди тримали в руках державні прапори, плакати з написами «Руки геть від бізнесу», «З народом так не можна», «Люстрація: Куришко у відставку» та великим банером «Сковлюк Лілія та Куришко Лілія. Люстрацію хабарницям!!!». 

За словами мітингувальників, вони прийшли проконтролювати виконання закону про люстрацію.

«Люди зібралися для того, щоб проконтролювати проведення в дію закону України про люстрацію, про очищення влади. Є питання до Сковлюк. Вона не приймає звіти у підприємців. Там більше 80 підприємців, у яких вона цілеспрямовано не приймає звіти. Спрямовано це для того, щоб вийшли терміни подачі, і щоб людей можна було обкласти штрафами, в зв’язку з тим, що не подані вчасно звіти», - розповідає представник громади Геннадій Деревицький.

«Це будинок начальника обласної податкової Куришко. Ще в неї є автомобіль Lexus. Ми хочемо в неї запитати: за такий короткий час на цій посаді, де вона взяла кошти на цей будинок і на автомобіль», - додає учасник акції Сергій.

Окрім плакатів, люди принесли до входу в будівлю головного управління Міндоходів шини. За півгодини до мітингувальників так ніхто і не вийшов. Втім люди не збираються зупинятись і планують продовжувати вимагати від чиновників повного очищення влади.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі