Політика

Комбати подались у списки, а розвідники пішли «мажоритарним» шляхом

21 October 2014, 11:59

 Чимало військових частин, які несуть бойове чергування в зоні АТО, відрядили своїх бійців та командирів для участі у виборах до Верховної Ради України. У кількох партійних списках кандидатів на виборах до парламенту є прізвища командирів добровольчих батальйонів , які, на думку політтехнологів, приваблюють виборця і додають тій чи іншій політичній партії, яка йде на вибори, ймовірної переваги. А ось 54-й Новоград-Волинський окремий розвідувальний батальйон  має у своєму складі одразу двох кандидатів-мажоритарників на виборах до Верховної Ради України.

У Бердичівському виборчому окрузі №63 у виборах до парламенту бере участь головний сержант розвідувального батальйону відомий в Україні політик, колишній губернатор Житомирщини  Павло Жебрівський, а в Житомирі (виборчий округ№62) до Верховної Ради балотується його бойовий побратим – житомирський підприємець та президент футбольного клубу «Арсенал» Володимир Ткач. Обидва кандидати зараз служать під Дебальцево, де їх підрозділ виконує особливо важливі завдання командування АТО. На Житомирщину на початку жовтня кандидати приїздили у короткотермінові відпустки, які використовували не лише для перепочинку, але й для зустрічі із виборцями. Павло Жебрівський, зокрема, провів чотири зустрічі із виборцями Ружинського, Андрушівського , Попільнянського, Бердичівського районів та міста Бердичева, після чого знову відбув у місце дислокації своєї військової частини – на Донбас.

Сьогодні слова П.І.Жебрівського про те, що доля миру на сході України вирішується не лише у збройному протистоянні з бойовиками та найманцями із Росії, а ще більшою мірою – біля виборчої скриньки 26 жовтня 2014 року, можна сміливо назвати важливим гаслом виборчої кампанії, яка вперше за історію незалежності нашої держави проходить в умовах війни. А найбільш обурливим і ганебним явищем під час парламентських виборів у жовтні 2014 року, на думку кандидатів у «погонах», є поширений і мало контрольований підкуп виборців.

Прес-служба виборчого штабу кандидата у депутати Павла Жебрівського

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі