Культура

В рамках фотопроекту «1130» зібрали 7 тис. грн., які передадуть Житомирському військовому госпіталю

21 October 2014, 16:46

В рамках фотопроекту «1130», присвяченого ювілейній даті заснування Житомира, вдалося зібрати понад 7 тис. грн., які будуть передані військовому госпіталю.

Нагадаємо, в рамках проекту у кав’ярні «Кавоманія» діяла фотовиставка портретів житомирян. Будь-який із них можна було отримати по закінченню виставки, залишивши благодійний внесок.

Як розповіла Житомир.info співорганізатор проекту Наталія Прокопенко, житомиряни забрали дві з половиною сотні фотографій.

«З фотовиставки забрали близько 250 світлин. Усього було відзнято десь 1500 фото. В рамках проекту зібрали 7 тис. 48 грн. 25 коп. Кошти будуть передані Житомирському військовому шпиталю», - зазначила Прокопенко.

За фотографію організатори радили класти від 30 грн.

«Багато хто забирав фото своїх дітей. А деякі люди просто давали нам кошти на благу справу, хоча їхніх фото там не було. Також приходили бабусі, які, хоч і не мали зайвих коштів, забирали фотографії своїх рідних», - розповіла Наталія Прокопенко.

Як повідомляв Житомир.info, виставка фотографій «1130» відкрилась у «Кавоманії» 28 вересня і тривала протягом двох тижнів.

Фото Житомирського клубу фотографів «Фотосфера»

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі