Спорт

У Житомирі нагородили переможців обласного турніру з дзюдо й самбо серед юнаків та дівчат

21 October 2014, 17:00

18 жовтня 2014 року у Житомирі на базі дитячо-юнацької спортивної школи № 2 управління освіти Житомирської міської ради відбувся відкритий обласний турнір з дзюдо серед юнаків 2004-2005, 2006, 2007 років народження і  дівчат 2007 р. н. та з боротьби самбо серед юнаків та дівчат 1998-2001 р. н.

Про це повідомляє департамент сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Ці турніри відбулися з нагоди відзначення 40-річчя з початку розвитку дзюдо та 50-річчя з початку розвитку боротьби самбо на Житомирщині.

У змаганнях взяли участь близько 190 спортсменів з міста Житомира, Баранівського, Брусилівського, Коростишівського, Чуднівського районів Житомирської та Київської областей.

Кращу боротьбу показали переможці турніру з боротьби самбо Бур’ян Ірина, Міненко Дарина з Коростишівського району та житомиряни Валєєв Тимур, Ващенко Лідія, Гапон Вікторія, Гуленко Дар’я, Гринчук Владислав, Мотузко Ярослав, Абрамейцев Кирило, Кравчук Тарас.

Серед дзюдоїстів кращу боротьбу показали переможці Кунаш Тетяна з Баранівського району та житомиряни Мартинчук Олександр, Панасюк Іван, Корчак Артем, Гонгало Ілля, Кумечко Віолетта та Галагуз Катерина.

Переможці та призери  турніру з дзюдо та боротьби самбо були нагородженні грамотами та медалями, а чемпіони та призери України 2014 року - пам’ятними кубками з нагоди ювілею.

За високі спортивні досягнення та з нагоди ювілею нагороджені грамотами та пам’ятними призами департаменту сім’ї, молоді та спорту вихованка «Школи Юних Десантників», житомирянка Катерина Хомяк та тренер дитячо-юнацької спортивної школи №2 м. Житомира Вадим Голуб.

Фото департаменту сім'ї, молоді та спорту

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі