Політика

«Народний фронт» закликав виборців не продавати голоси і приходити на вибори

21 October 2014, 17:35

Не продавати власний голос на парламентських виборах закликали в обласному осередку політичної партії «Народний фронт». Перший заступник голови обласного штабу Руслан Годований каже: на Житомирщині зафіксовано безліч випадків підкупу виборців.

«Добігає фіналу виборча кампанія. На жаль, Житомирська область зарекомендувала себе не тільки з позитивної сторони, де об’єднались кандидати демократичних сил проти таких одіозних політиків, як Журавський і Пехов, але сьогодні Житомирська область має безліч фактів підкупу. Сьогодні заведені кримінальні справи проти підкупу виборців. Я би хотів звернутись до кожного житомирянина, кожного жителя Житомирської області, щоб ви розуміли, що та гривня, яка вам заплачена, буде сторицею забрана. Тому будь-які кандидати, які намагаються купити голос, це ті люди, які по суті голосували за закони, які призвели до конфлікту в країні, по суті ці люди здали країну, розвалили СБУ, міліцію. Те, що ми сьогодні місяцями намагаємось відновити», - каже Руслан Годований.

За словами Руслана Годованого, «Народний Фронт» готовий взяти відповідальність за розвиток країни і увійти до складу демократичної коаліції.

«Від партії «Народний фронт» хотів би сказати, що ми готові створити демократичну коаліцію. В нас є сильний європейський прем’єр, який готовий розвивати країну далі. І ми готові взяти на себе відповідальність за діяльність влади і розвиток країни в наступному парламенті. І ще раз - не продавайте свій голос, приходьте 26-го на вибори, не допустіть реваншу п’ятої колони і повернення у владу тих людей, які себе зганьбили і заради. Чого ми всі стояли за Революцію Гідності?», - додає перший заступник голови обласного штабу «Народного Фронту» Руслан Годований.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі