Політика

Тетяна Тимочко: Очистимо країну від бруду і зла

21 October 2014, 21:53

Тимочко Тетяна Валентинівна – не дає пустих обіцянок, а робить конкретні справи на користь усіх українців.

У кожного з нас є своя думка. Кожен з нас відстоює свої переконання. І ми не збираємося ламати свою політичну волю. Політичні кампанії часто є дріб’язковими та брехливими. І це дає підстави українцям не довіряти політикам. Але якщо вам коли-небудь випаде шанс поговорити з тими, хто насправді працює задля добробуту українців, задля кращого майбутнього, ви не пошкодуєте. Такою є Тетяна Тимочко. Вона – головний еколог країни, головний борець за чисте та здорове майбутнє.

За ініціативи Тетяни Тимочко було проведено експертну оцінку стану зберігання непридатних до застосування пестицидів в Олевському, Лугинському, Коростенському та Овруцькому районах. Інвентаризовано та перезатарено непридатні пестициди з 9 складів у селах Васьковичі, Ходаки, Берестовець, Мединівка, Хотинівка, Мелені, Сушки, Купище, Коростенського району. Загальна вага перезатарених пестицидів становить 32,107 тонн.

Тетяна Тимочко запровадила збір відпрацьованих батарейок, відвідала 108 навчальних закладів, де вела бесіди із вчителями та учнями з приводу екологічної безпеки нашої країни.

Тетяна Тимочко постійно контролює якість питної води у виборчому окрузі №64. Ініціювала очищення 4 джерел питної води у місті Коростень.

Постійно проводить медичне обстеження дітей-чорнобильців та відправляє їх на лікування до Українського спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення МОЗ України (м.Київ).

На посту народного депутата України Тетяна Тимочко:

● заборонить закриття сільських шкіл та дитячих садочків;

● внесе зміни до законодавства щодо надання статусу чорнобильців дітям, які народилися і проживають у зоні радіоактивного забруднення;

● забезпечить автобусне сполучення між селами;

● заборонить неконтрольоване вирубування лісів;

● забезпечить доступ до чистої питної води;

● збереже та посилить розвиток фельдшерсько-акушерських пунктів, продуктових та промислових магазинів у сільській місцевості;

● забезпечить справедливе нарахування пенсій та зниження пенсійного віку для жінок та чоловіків

● створить систему громадського контролю за станом довкілля та діяльністю екологічно небезпечних підприємств;

● забезпечить соціальним житлом фахівців, які потрібні для розвитку регіону;

● залучатиме іноземні інвестиції у регіон 64 виборчого округу;

Ось заради чого ми боролися! Ось якою може бути політика! Ось чому вибори мають значення!

Прес-служба кандидата у народні депутати України Тетяни Тимочко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі