Місто

Власники кафе на Михайлівській у Житомирі отримали приписи, бо не демонтували літні майданчики

22 October 2014, 10:14

Комунальним підприємством «Інспекція з благоустрою м. Житомира» складено 4 протоколи про адміністративне правопорушення стосовно власників чотирьох кафе на вулиці Михайлівській, які всупереч Правилам сезонної торгівлі не демонтували літні майданчики.

Про це, посилаючись на звіт КП «Благоустрій» за період з 13 по 17 жовтня, повідомляє прес-служба Житомирської міської ради. 

Не демонтовані майданчики кафе за адресами вул. Михайлівська, 3, 17 та 18 (два кафе).

Згідно зі ст. 152 кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів, на громадян - від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів.

КП «Благоустрій» також повідомляє, що наразі здійснює  контроль за виконанням вимог рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 16.04.14 № 117 «Про організацію сезонної торгівлі на території міста Житомира», а саме демонтажу об’єктів по вулиці Великій Бердичівській, 56, 69 та 89.

Як повідомляв Житомир.info, рішенням міськвиконкому від 16 квітня 2014 року у Житомирі дозволили встановити більше 30 літніх майданчиків біля кафе, барів та їдалень.

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі