Економіка

Бюджетна комісія Житомирської облради ділила субвенцію на компенсацію різниці в тарифах

22 October 2014, 16:10

На черговому засіданні постійної комісії Житомирської обласної ради з питань бюджету і комунальної власності, що відбулася 22 жовтня, депутати розглянули і підтримали питання щодо розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетом на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

«Всім містам і районам, які до 1 липня подали свої розрахунки, Кабінет Міністрів України виділив необхідні кошти для компенсації пільг на теплопостачання. Вперше в історії України надійшли не тільки компенсації за природній газ, а й компенсації за альтернативні джерела енергії. Отже, ми поступово стаємо енергонезалежними», - пояснив заступник голови облради Руслан Годований.

Субвенцію отримають міста Житомир, Бердичів, Коростень, Новоград-Волинський, Малин, а також Баранівський, Брусилівський, Володарсько-Волинський, Житомирський, Коростишівський, Лугинський, Овруцький, Олевський, Радомишльський і Черняхівський райони.

Також на бюджетній комісії депутати погодили заявку обласного військового комісаріату щодо закупівлі бронежилетів для військовослужбовців 10-го батальйону територіальної оборони.

«Таким чином буде закуплено ще партію засобів захисту на суму 119 600 грн. із виділених 6,5 млн. грн. на реалізацію заходів «Програми матеріально-технічного забезпечення 10-го батальйону територіальної оборони, частин ЗСУ, підрозділів органів внутрішніх справ та СБУ в Житомирській області». Закупівлі за бюджетні кошти до 120 000 грн. не потребують проведення тендерів», - зазначають в облраді.

Фото прес-служби Житомирської обласної ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі