Політика

Юрій Бобер: Після мого обрання працюватиму в команді Петра Порошенка

22 October 2014, 16:54

 Юрій Бобер провів зустріч з представниками Федерації Профспілок Житомирської області, на якій презентував свою передвиборчу програму та поспілкувався з представниками громади Житомира.

«Зараз у нас є єдина можливість змінити наше майбутнє. Я не говорю про те, що ми змінимо все і відразу, але на багато речей ми можемо зараз вплинути», - наголосив на важливості цих виборів Юрій Бобер.

Із його передвиборчої програми житомирян найбільше цікавило механізм соціального захисту малозабезпечених верств населення, розробка системи національної безпеки, а також перші кроки Юрія Бобра в парламенті.

«Після мого обрання до Верховної Ради України я увійду до команди Петра Порошенка в парламенті. Вважаю, що у цей складний час нашому Президенту вкрай необхідна підтримка для реалізації соціально-економічних програм та формування коаліційної більшості у Верховній Раді», - розповів Юрій Бобер.

За словами Юрія Бобра, тільки демократично проведені вибори можуть стати підґрунтям для відновлення довіри до органів влади в Україні.

«Потрібно починати відновлювати довіру виборців. Першим кроком вважаю за необхідне прописати процедуру відкликання народного депутат у разі не виконання ним своїх зобов’язань перед виборцями. В той же час потрібно законодавчо визначити процедуру звільнення керівників судової гілки влади  та правоохоронних органів у разі їх невідповідності займаній посаді», - підкреслив він.

Прес-служба кандидата у народні депутати Юрія Бобра

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі