Політика

Павло Жебрівський із зоні АТО звернувся до своїх земляків

23 October 2014, 10:41

Дорогі земляки!

Звертаюся до Вас із хвилюванням, бо знаходжуся далеко від рідної Житомирщини, де захищаю незалежність, територіальну непорушність нашої держави. Ми – на Донбасі, на території проведення антитерористичної операції, де вже більше місяця триває перемир’я, хоча насправді продовжується війна. Ледь не кожен день військового протистояння забирає у нас життя наших хлопців, наших героїв. Тому всім зрозуміло, що війну треба завершувати, хоча ще більш зрозуміло, що залежить це від сусідньої країни, а точніше – від її правителя. Але найголовніший висновок, який ми змушені засвоїти – перемога може бути досягнута не тільки і не стільки в окопах чи на блок-постах, скільки успіхами української економіки. Для того, аби такі успіхи ми здобули, в Україні потрібно провести швидкі, рішучі та ефективні реформи. Основою таких реформ мають стати нові закони, поправки та зміни до вже існуючого вітчизняного законодавства. Отже, мова йде про нову Верховну Раду, яку українці обиратимуть 26 жовтня 2014 року. З початку осені кандидати у депутати до Верховної Ради України вели інтенсивну виборчу кампанію, вивішували рекламу, організовували мітинги та зустрічі. На жаль, і цього разу не обійшлося без підкупу, без раптових ремонтів, вручення подарунків та інших солодких обіцянок. Традиційно виборця купують пакетами із крупами, консервами, а найбільші спритники та нахаби за «правильне» голосування пропонують гроші. Здавалося б, після того, коли ми побороли бандитський режим, коли ми взялися за наведення порядку в Україні, коли ми вирішили здійснити давно назрілі реформи, такі ганебні і нікчемні речі, як підкуп на виборах, відійдуть у історію разом із втікачами – злочинцями. Але поки що цього не трапилось. Пакунки із гречкою знову в моді, солодкі обіцянки лунають, як із екранів телевізорів, так і зі сторінок газет. Наш, Бердичівський виборчий округ №63 не став виключенням у цьому стосунку. На жаль, звичайно. І обіцянки, і медичні обстеження, і гречка та олія – все це знову роздається і дарується. Звичайно – з єдиною метою, щоб сподобатися людям.

Мені, як кандидатові у депутати до Верховної Ради України, людині, що пройшла обидва українські Майдани у 2004-му та у 2014 роках, дуже неприємно про це чути. Звідси, з Донбасу, є можливість зателефонувати до рідних, а зрідка ще й до друзів, а тому зустрітися із вами, моїми виборцями Бердичівського округу №63, мені вдалося лише частково, у період моєї тижневої відпустки до столиці. Звичайно, шкодую, що не можу ефективно  завадити ганебству, якому вже давно пора покласти край. Ми, воїни Збройних Сил України, уважно стежимо за подіями у мирних регіонах країни. Так, ми обурені тим, що виборча кампанія знову, як і два, як і десять років тому, проходить із порушеннями, із підкупом та проявами адмінресурсу. Ми, ті, хто на фронті, твердо переконані у тому, що до Верховної Ради мають  бути обрані люди із чистою совістю та незаплямованою честю. Підтримайте нас, шановні земляки! Тим самим ви вшануєте тих, хто загинув як герой, захищаючи рідну землю, волю та незалежність України. Не голосуйте за тих, хто чудово себе почував за минулої влади, хто сьогодні вас агітує за допомогою гречки, олії та двохсот гривень. Це вкрадені гроші. На них мали бути куплені  бронежилети чи тепловізори для армії, за них мали бути відремонтовані  дороги чи закуплені ліки для наших лікарень.  Проданий за пакет  із крупою та пляшкою олії голос ніколи не піде на користь чесної людини, а послужить тим, хто хитрував, хто брехав, а найгірше, якщо й тим - хто грабував вас, шановні земляки, та вбивав нас на Майдані і нещадно обстрілює мінами та снарядами тут, на Донбасі.

Від вас, шановні друзі,залежить як склад майбутнього парламенту, так і доля України. Питання миру чи війни всуціль залежить від того, чи стане Верховна Рада України, яку ми зараз обираємо, реформаторською та патріотичною,що дозволить країні вибратися із кризового болота. Я щиро бажаю успіхів на цьому поприщі усім своїм виборцям, при цьому принагідно нагадую – ваша доля – у ваших руках! СЛАВА УКРАЇНІ!

Щиро Ваш

кандидат у депутати до Верховної Ради України у Бердичівському виборчому окрузі №63, сержант 54-го окремого розвідувального батальйону ЗСУ Павло Жебрівський

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі