Влада

Майже 4 тисячі військовослужбовців з Житомирської області проголосують в зоні АТО, - Машковський

23 October 2014, 19:32

Під час прес-конференції на тему виборів голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський повідомив, що військовослужбовці області, які виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, матимуть змогу проголосувати.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

За інформацією командирів військових частин, 26 жовтня 2014 року буде організовано і проведено участь у голосуванні військовослужбовцями, що перебувають поза місцем дислокації.

Близько 1 тисячі військових з 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади голосуватимуть на 2-х виборчих дільницях; близько 1,5 тисячі військовослужбовців 30-ої окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського – на 5-ти виборчих дільницях; близько 1 тисячі військових 26-ої Бердичівської артилерійської бригади – на 5 виборчих дільницях і близько 350 військових з 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області – на 2 виборчих дільницях.

Для військовослужбовців з Житомирщини в зоні АТО будуть створені всі належні умови для їх волевиявлення, - наголосив губернатор.

Крім того, на базі Житомирського військового госпіталю голосуватиме 66 поранених учасників АТО, які наразі там лікуються та проходять реабілітацію.

Військовослужбовці, які знаходяться в пунктах постійної дислокації, будуть здійснювати голосування на виборчих дільницях за адресою прописки військових частин: у п’яти містах обласного значення та 12 районах області.

Як повідомляв Житомир.info, житомирська міліція цілодобово охороняє виборчі бюлетені, які вже надійшли в область.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі