Політика

Герой Майдану підтримує Тетяну Тимочко!

23 October 2014, 20:17

Володимир Парасюк - герой майдану, людина, чиї слова змінили хід історії України назавжди.

Саме він, нікому не відомий на той момент хлопець, вийшов на сцену Майдану у вечері 21.02.2014 і сказав, всупереч усім політичним домовленостям того дня, що у Януковича є час до 10 години ранку покинути пост президента України і піти у відставку. 

Саме після його слів вночі Янукович втік з країни.

«Революція гідності змінила нашу країну! Українці сильні в єднанні і ми вичистимо рідну Україну від злодіїв раз і назавжди!».

Про те, як народжувалась нація, як виборювалась свобода та як формувалося нове українське суспільство, Тетяна Тимочко знає як ніхто інший. Вона була на Майдані з перших днів боротьби за кращу Україну.

«Майдан став для кожного з нас своєрідним чистилищем. Після революції не лишилося людей, які б стояли осторонь, не лишилося байдужих», – запевняє Тетяна.

Під час найтяжчих подій Майдану Тетяна познайомилася і заприятелювала зі справжнім героєм – Володимиром Парасюком. На Майдані він з першого дня, серед членів його сотні є також і його батько, який теж з ним із перших днів. У ході бою 18-20 лютого сотнику Парасюку з самооборонцями вдалося зайти у приміщення консерваторії й не допустити захоплення приміщення силовиками. Саме тоді його промова налякала Януковича. Після його доленосної фрази: «Ніякий Янукович — ніякий! — цілий рік не буде президентом. Завтра до десятої години він має піти геть» Янукович поспіхом зібрав свої речі і втік геть з України.

Тетяна та Володимир стали справжніми друзями. Друзями, які бачили на власні очі, як творилося майбутнє. Вона разом вистояли Майдан, тепер разом допомагають рідним військовим, які сьогодні боронять державу від путінського війська. 

 

«Я згадую той грандіозний підйом, коли ми стояли на Майдані, коли допомогли один одному на барикадах, коли ми бачили смерть, сльози і трагедію. Ми пройшли через кров, через загибель людей, і знову призначили партійних функціонерів, які жодного слова не розуміють в своїй діяльності. Ці люди не мають серйозної експертної підготовки, не мають потрібного досвіду роботи, але вони вже отримують заробітну плату, вони розсілись по кабінетам, витісняючи професійних працівників,» – каже Тетяна Тимочко.

За визначенням, що подається у Вікіпедії, гідність – це поняття моральної свідомості, яка виражає уявлення про цінність усякої людини як моральної особистості, а також категорія етики, яка означає особливе моральне ставлення людини до самої себе, і ставлення до неї з боку суспільства, у якому визнається цінність особистості. Це все дуже красиві слова. Але, як часто буває в нашій країні, тільки словами, фарбою на папері та пікселями на екрані монітору – вони довго й залишались. Одначе, не всі кандидати у народні депутати забули те слово. Тетяна Тимочко знає, що таке гідність, вона сама бачила її!

Володимир Парасюк каже: «Майдан має бути «в голові» у кожного, а не в центрі Києва. Не достатньо просто обирати владу. Народ має бути постійним контролером усіх дій чиновників. Народ, і тільки народ, повинен бути ключовим у інтересах будь-якого політика. Тетяна Тимочко може взяти на себе відповідальність і зробити реальні кроки назустріч змінам, яких не потрібно боятися. Вона знає потреби кожного окремого мешканця нашої держави, а особливо – мешканця Житомирщини. Тетяна не боїться роботи, не боїться приймати вольові рішення. Вона весь час протидіє корупціонерам та злочинцям. Це одна з історій, які будують нове майбутнє».

Тетяна Тимочко впевнена у тому, що українців чекає світле майбутнє з високою заробітною платнею, зі стабільною роботою, з чистим навколишнім середовищем, з якісною медициною і новим урядом, який працюватиме на благо країни.

«Я ще ніколи не була сповнена такого оптимізму з приводу нашого з вами майбутнього. Я ще ніколи так не сподівалася на Україну! І сьогодні ми не маємо жодного права забути ту хвилю піднесення. Ми повинні зберегти ту надію на нове життя!».

Прес-служба Тетяни Тимочко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі