Політика

Володимир Ткач, який зараз захищає державу на сході України, розраховує на підтримку виборців Житомира

24 October 2014, 08:35

 Житомирський підприємець Володимир Ткач добре відомий місцевим любителям футболу, але не всі знають, що зараз він воює за Україну в зоні АТО. Крім того, Володимир Леонідович балотується у народні депутати по одномандатному виборчому округу № 62 (м.Житомир).

«Моє рішення йти у народні депутати України викликано небайдужістю до долі України та рідного краю. Для служіння Державі та народу України маю багато сил, знань і певний життєвий досвід. Моя головна мета – сформувати ідейне та фактичне підґрунтя для перетворення України на країну-лідера. Забезпечити гідну інтеграцію до Європи», - пояснив кандидат.

У своїй передвиборчій програмі Володимир Ткач окреслив пріоритетні напрями діяльності у Верховній Раді:

1. Соціальний напрям

законодавче закріплення соціальної відповідальності держави за добробут населення України, зокрема, гідне пенсійне забезпечення старшого покоління, яке будувало нашу країну та індексація пенсійних виплат;

достойні і вчасні виплати багатодітним сім’ям та матерям при народженні дитини мають бути законодавчо проіндексовані на випадок інфляційних процесів в державі та у відповідності до кількості народжених чи усиновлених дітей, а також дітей під опікою – чим більше дітей в родині, тим більші мають бути виплати і розміри індексації, повернути виплати матерям при народженні дитини, які були раніше задекларовані державою.

2. Аграрний напрям

негайне впровадження аграрної реформи на селі. Серед пріоритетного, на законодавчому рівні має бути закріплене надання землі її власнику у вічне користування з правом наслідування;

податкові канікули і пільгове кредитування сільськогосподарських виробників незалежно від форм власності і господарювання.

3. Податковий напрям.

необхідно відпрацювати чітку трансформацію податкового законодавства у відповідності до вимог соціально-економічної доцільності;

запровадження європейського досвіду кредитно - фінансової підтримки розвитку малого та середнього бізнесу;

державна допомога українським підприємствам для входження в економічну зону Євросоюзу;

податкові канікули для започаткування бізнесу;

можливість кредитування під державні гарантії на ведення малого та середнього бізнесу, а також, при необхідності, відтермінування його погашення;

4. Боротьба з корупцією:

головним у даному напрямі своєї діяльності вважаю постійні звіти депутатів перед виборцями про свою роботу. Кожен депутат будь-якого рівня згідно чітко виписаних процедур в Законі України зобов'язується і несе відповідальність за виконання наказів і доручень виборців, які його обирали. В разі втрати їхньої довіри, депутат будь-якого рівня має бути відкликаний негайно згідно з процедурою Закону, який я маю намір внести на розгляд ВР. Фінансове забезпечення держслужбовців, науковців, а також лікарів, вчителів, правоохоронних органів і органів прокуратури та суду усіх рівнів має бути достатнім, щоб жити гідно, не порушуючи Законів України та уникнути корупції.

5. Україна без бюрократії:

запровадження в межах всієї країни «Єдиного електронного вікна» на отримання будь-яких довідок для потреб громадянина України.

6. Не хлібом єдиним:

вважаю за потрібне консолідувати громадськість Житомира на відтворення футбольних традицій міста. Створення професійного клубу.

«Впевнений, що реалізація цієї програми поліпшить якість життя кожного з Вас, створить законодавче забезпечення для поширення в країні соціальної відповідальності держави перед населенням. Не маю змоги на передвиборчу агітацію, оскільки знаходжусь в зоні АТО. Тому прошу Вас, шановні житомиряни, підтримати мене своєю агітацією серед друзів та знайомих, тільки в такому випадку ми з Вами зможемо перемогти. Захищаючи сьогодні нашу землю на сході України запевняю, що  не зраджу і не відступлю. Йдучи завтра до українського парламенту відстоюватиму тільки ваші права і інтереси. Ваш наказ – моя дія», - звертається кандидат у народні депутати до житомирян.

Довідка: Володимир Ткач – житомирський підприємець, голова Житомирської міської Федерації футболу, заступник голови обласної Федерації футболу,президент футбольного клубу «Арсенал», віце-президент спортивного клубу «МФК Житомир». Тепер – старший розвідник роти глибинної розвідки 54-го окремого розвідувального батальйону: з 6 серпня добровільно захищає суверенітет держави на сході України. Володимир Ткач, маючи своїх трьох дітей, у 2005 році взяв на виховання  двох дітей-сиріт, які зараз навчаються в м.Києві. Безпартійний, до Верховної Ради балотується вперше.

Прес-служба кандидата в народні депутати Володимира Ткача

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі