Політика

Леонід Антонюк допоміг зберегти Житомирське державне протезно-ортопедичне підприємство

24 October 2014, 10:03

 Завдячуючи кандидату в народні депутати України, голові Добровільної Асоціації «Дзвони Чорнобиля» Леоніду Олександровичу Антонюку було збережено Житомирське державне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство, а також більше сотні робочих місць житомирян, більшість серед яких інваліди.

Згідно наказу Міністерства соціальної політики України від 01 вересня 2014 року №611 Житомирське державне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство підлягало реорганізації. Колектив даного підприємства звернувся за допомогою до Антонюка Леоніда Олександровича - кандидата в народні депутати України, голови Добровільної Асоціації «Дзвони Чорнобиля».

Леонід Антонюк не стояв осторонь цієї проблеми, а разом з колективом Житомирського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства звернувся до суду з позовом зупинити дію наказу Міністерства соціальної політики України від 01 вересня 2014 року №611. У випадку введення в дію цього наказу виготовлення протезно-ортопедичної продукції та надання реабілітаційних послуг соціально незахищеному населенню було б не своєчасним. При цьому підприємство не мало б можливості своєчасно сплачувати податки й збори, комунальні платежі та заробітну плату працівникам. Реорганізація підприємства спричинила б скорочення робочих місць.

Ухвалою Житомирського окружного адміністративного суду 23 жовтня 2014 р. зупинено дію злочинного наказу.

Колектив підприємства висловлює щиру подяку кандидату в народні депутати України, голові Добровільної Асоціації «Дзвони Чорнобиля» Леоніду Олександровичу Антонюку за небайдужість та увагу до проблем інвалідів.

Прес-служба кандидата в народні депутати Леоніда Антонюка

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі