Місто

Працівники житомирської кондитерської фабрики втомились від судової тяганини, втім не збираються відступати

24 October 2014, 11:35

22 жовтня більше трьохсот людей зібрались під стінами Житомирського адміністративного апеляційного суду і вимагали люстрації суддів. За словами голови Наглядової ради кондитерської фабрики «ЖЛ» Ігоря Бойка, люди прийшли, щоб відстояти своє право працювати та не допустити винесення несправедливих рішень суддями.

«По-перше, ми за люстрацію, по-друге, тут відбуватиметься засідання по нашій справі, яке було перенесене. Ми хочемо законного рішення і абсолютно нічого більше не вимагаємо, але ми розуміємо, що такий тиск, який чинять сьогодні Франовська з Липським - це мафіозний клан», - розповів Ігор Бойко.

Працівники підприємства кажуть, що вже втомились від судової тяганини, втім не збираються відступати. 

«Наша фабрика раніше працювала, ми йшли з задоволенням і нічого нас не страшило. А зараз ми постійно чекаємо: чи то закриють фабрику, чи то потрібно на якісь мітинги йти. Навіщо? Ну, що фабрика? Податки фабрика платить, зарплату людям виплачує. Люди задоволені, що зарплати люди отримують місяць в місяць», - переконує завідуюча складом готової продукції Наталія Денисевич.

«Скільки можна мучити людей, молодь. Якщо молодь добре робить, то вони і не забувають про пенсіонерів. Завжди разів чотири, а то й п’ять роблять нам хороші подарунки. І скільки ми можемо терпіти, що вони мучать нас цими судам», - додає пенсіонерка Ольга Шуц. 

За словами працівників кондитерської фабрики «ЖЛ», вони й надалі будуть влаштовувати подібні акції та вимагати від суддів люстрації, більше того, готові, навіть, навідатись до декого з них додому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі