Політика

Українські патріоти підписали меморандум про координацію та спільні дії

24 October 2014, 13:12

Задля захисту суверенітету та цілісності держави і жорсткої люстрації державних чиновників об’єднатися та координувати спільні дії вирішили представники Самооборони та інших проукраїнських громадських організацій. За словами голови Самооборони міста Бердичів Сергія Адам’яка співпраця справжніх патріотів України є надзвичайно важливою в умовах неоголошеної війни.

«Ми хочемо показати тій п’ятій колоні і тим недобитим «регіоналам» і чиновникам, що нас є багато і ми об’єднались. Ми співпрацювали і до цього, але сьогодні ми скріпили це на законному рівні. Закликаємо всіх до співпраці і до взаємодії. Якщо п’ята колона буде висовувати голову, то хай навіть не сумнівається, що ми будемо робити все, щоб вони нам не заважали жити», - розповідає голова самооборони міста Бердичів Сергій Адам’як.

Сергій Адам’як наголошує: підписання меморандуму про координацію спільних дій є надзвичайно важливим.

«Ми є ініціаторами цього заходу. Ми вже давно планували об’єднати Самооборону і громадські організації, які дійсно відстоюють ідеї Майдану і на сьогоднішній день, це дійсно ті люди, які дійсно працюють для своєї держави», - каже Сергій Адам’як.

Представники громадських організацій також закликали усіх небайдужих громадян підтримати ініціативу наведення ладу в державі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі