Влада

На посаду керівника Державної фіскальної служби у Житомирській області претендують три кандидати

24 October 2014, 15:15

 На посаду начальника Головного управління ДФС у Житомирській області претендують три людини.

Повідомлення про кандидатів, які подали документи у період з 18 по 28 вересня 2014 року для розгляду на засіданні Ради з кадрових питань Державної фіскальної служби України, опубліковане на сайті ДФС.

Кандидати, які подали документи на посаду начальника Головного управління ДФС у Житомирській області:

Куришко Лілія Анатоліївна. Освіта повна вища. У 1994 році закінчила Київський державний економічний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит». В податкових органах працює з жовтня 1994 року, досвід роботи на керівних посадах складає 14 років. З червня 2013 року перебуває на посаді першого заступника начальника Головного управління Міндоходів у Житомирській області.

Семченко Олександр Анатолійович. Освіта повна вища. У 2000 році закінчив Донецький державний університет за спеціальністю «Політологія», у 2007 році – Донецький інститут міського господарства Київської державної академії житлово-комунального господарства за спеціальністю «Облік і аудит», у 2010 році – Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ за спеціальністю «Право». В податкових органах працює з лютого 2011 року. Має досвід роботи на керівних посадах 10 років. З серпня 2013 року по теперішній час перебуває на посаді начальника Головного управління Міндоходів у Сумській області.

Костінський Фелікс Володимирович.  Освіта повна вища. У 2002 році закінчив Національну академію внутрішніх справ України за спеціальністю «Правознавство». З квітня 1999 року по грудень 2007 року проходив службу в податковій міліції Державної податкової адміністрації України на посадах начальницького складу. Має досвід роботи на керівних посадах 4 роки. З лютого 2012 року по липень 2014 року працював заступником Голови Державної екологічної інспекції України. З липня 2014 року не працює.

Як повідомляв Житомир.info, 8 вересня  колективу ГУ Міндоходів у Житомирській області урочисте представили нового керівника. На сайті територіального органу ДФС у Житомирській області зазначено, що Лілія Куришко з 2002 по 2011 рік працювала на посаді заступника голови ДПА у Житомирській області. З 5 червня 2013 року працювала заступником начальника Головного управління Міндоходів у Дніпропетровській області. Наказом Державної фіскальної служби України від 8 вересня 2014 року № 389-о призначена в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі