Події

У Житомирській області загорівся вантажний Renault із запальничками та товарами широкого вжитку

24 October 2014, 16:16

23 жовтня о 22:08 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Брусилів надійшло повідомлення про загоряння вантажівки Renault поблизу с. Ставище Брусилівського району Житомирської області.

Як повідомила Житомир.info прес-служба управління ДСНС в Житомирській області, до служби порятунку «101» зателефонував водій однієї з вантажівок.

Як з’ясувалося, автомобіль перевозив з Одеси до Львова товари повсякденного вжитку.

На під’їзді до с. Ставище далекобійник, який їхав позаду, повідомив по рації свого товариша, що в нього загорівся причеп. Водій палаючої вантажівки одразу зупинився та почав гасити займання за допомогою вогнегасника. Проте самотужки йому це зробити не вдалося.

На момент прибуття рятувальників причеп був повністю охоплений полум’ям. Зусиллями надзвичайників о 22:55 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:25 – повністю ліквідувати. Вогонь знищив речі, що перевозилися в причепі, проте вантажівка від полум’я не постраждала.

Загиблих та травмованих не виявлено. 

Як стало відомо пізніше, серед товарів, що знаходились у причепі, були різні запальнички, залізні балончики для їх заправки та тканинні матеріали. Попередньою причиною пожежі є самозаймання невідомої речовини. Однак остаточну причину виникнення вогню наразі встановлюють фахівці. 

Фото прес-служби управління ДСНС в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі