Політика

Звернення Олександра Оніщука до житомирян

24 October 2014, 18:01

Шановні житомиряни!

Сьогодні для кожного з нас слова про мир і незалежність отримали особливе звучання та значення. Незалежна держава та вільний народ неодмінно досягнуть соціальної справедливості, родинного благополуччя, рівності прав.

Переконаний, що розумні, талановиті та працелюбні люди нікому і ніколи не дозволять себе поневолити і здатні власними силами збудувати гідне майбутнє для себе та прийдешніх поколінь. Найбільшу відповідальність при виконанні таких завдань має нести справедлива та високопрофесійна влада.

Йдучи на вибори до Верховної Ради України, усвідомлюю усі завдання, які стоятимуть перед такою владою, а найголовнішою метою народного депутата України вважаю ефективну, системну та дисципліновану діяльність задля прийняття нового ефективного законодавства, яке дозволить вирішити найболючіші проблеми сьогоденного життя громадян.

Шановні земляки! Своє дитинство я провів в селі Троковичі Черняхівського району. Проте вже більше 30 років живу і працюю в місті Житомирі. Мої рідні і друзі також живуть в Житомирі. Тож після виборів я не збираюся залишати наше рідне місто. Мені як і вам добре відомі його проблеми. Зокрема, проблеми лікарів, дошкільних навчальних закладів, проблеми якості доріг і питної води, проблеми доступного житла і низьких заробітних плат, ріст цін на комунальні послуги, проблеми незахищених верств населення, дітей і дорослих з особливими потребами… Цей перелік можна продовжити.

З дитинства мене вчили досягати свого працею, не словом, а ділом. Як людина, котра у своєму житті досягла усього сама, як підприємець і як батько чотирьох дітей розумію, що у тій не простій ситуацій, в якій нині опинилась Україна, важливо об’єднатись. Насамперед задля того, щоб настав мир, щоб настали реальні, а не формальні реформи, задля змін на краще. На сьогоднішній день життєвонеобхідно стабілізувати і розвивати нашу економіку, щоб діти і молодь жили не в збіднілій, а в заможній та процвітаючій державі.

Наше майбутнє, майбутнє наших дітей та онуків, залежатиме і від того, який вибір зробите саме ви, житомиряни, 26 жовтня. Вибір не простий, але вирішальний.

Йдучи на вибори, сподіваюсь на вашу довіру та підтримку.

З повагою, кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому округу № 62 (м. Житомир) Олександр Оніщук

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі