Влада

У Житомирському районі 11 жінкам вручили почесні нагороди «Мати-героїня»

25 October 2014, 12:12

23 жовтня у залі Станишівського будинку культури 11 матерів з 9 сільських рад Житомирського району отримали почесне звання України «Мати-героїня».

Про це повідомляє департамент сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Усього з метою підтримки багатодітних сімей та посилення соціальної підтримки матерям, які виховали до восьмирічного віку 5 і більше дітей, Указами Президента України №№ 668, 670 та 671 від 23.08.2014 р. почесне звання України «Мати-героїня» присвоєно 168 жителькам Житомирської області.

На нагородження багатодітних матерів з сіл Житомирського району завітали кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь, голова Житомирської райдержадміністрації Сергій Крутій та голова Житомирської районної ради Тетяна Парфентієва.

Трохи раніше, 17 жовтня, у місті Олевськ Житомирської області також відбулося урочисте вручення посвідчень "Мати-героїня" двом жінкам - Волинець Людмилі Василівні, матері п'яти дітей  (с. Копище Олевського району) та Волошко Ніні Степанівні, матері десяти дітей (с. Майдан Олевського району):

Фото департаменту сім'ї, молоді та спорту

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі