Влада

Геннадій Зубко та Сергій Сухомлин зробили свій вибір

26 October 2014, 21:11

Зробили вибір на користь нового парламенту України перший заступник глави Адміністрації президента Геннадій Зубко та перший заступник Житомирського міського голови Сергій Сухомлин. Геннадій Зубко на виборчу дільницю до Житомира прибув відразу зі сходу України, де перебував у робочій поїздці з президентом Петром Порошенком. Політик каже, що для кардинальних змін практично все зроблено: угода про асоціацію з ЄС підписана та ратифікована, ухвалено багато важливих законів.

«Вся країна сьогодні, в першу чергу, голосує за зміни. Сьогодні вся Україна обирає новий парламент, який, в першу чергу, має стати проукраїнським, який має на себе взяти відповідальність формувати уряд і робити ті реформи, які сьогодні так очікують», - зазначив Геннадій Зубко.

Побачивши Геннадія Зубка на порозі дільниці, присутні на той час виборці, члени комісій та спостерігачі почали спілкуватися з першим заступником глави Адміністрації президента. Геннадій Зубко висловив вдячність за активну позицію та участь у виборах до парламенту України.

«Зараз країні потрібно просто об’єднатись, забути про різні політичні партії, сформувати проукраїнську парламентську більшість, вибрати уряд», - розповів Геннадій Зубко.

Сергій Сухомлин, в свою чергу, переконаний, що цьогорічні парламентські вибори найбільш демократичні та прозорі за всю історію незалежності України.

«Не важливо, за які парламентські сили житомиряни проголосують, я вірю, що цей парламент буде проукраїнським. Цей парламент має впровадити ті реформи, які давно вже очікує український народ», - відмітив перший заступник міського голови Житомира.

Сергій Сухомлин висловив сподівання, що новий парламент в короткі строки сформує уряд, впровадить в життя необхідні закони і невдовзі позитивні зміни в країні на собі відчує кожен громадянин.

Прес-служба Сергія Сухомлина

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі