Місто

В Житомирі на одній з виборчих дільниць обирали Pink Floyd

27 October 2014, 01:14

26 жовтня о 20.00 у Житомирі зачинилися виборчі дільниці. Журналісти Житомир.info відвідали виборчу дільницю № 181418, що знаходиться у приміщенні Житомирськго автомобільно-дорожнього коледжу, щоб подивитися, як проходить підрахунок голосів.

Явка на дільниці склала майже 60% - з 1657 виборців проголосували 973 людини, четверо з яких - переселенці зі східних областей. І спостерігачі, і члени ДВК кажуть, що виборчий процес на дільниці пройшов спокійно.

«Жодних спроб порушення не було, все пройшло гладко і спокійно. Навіть монотонно. В зв’язку з цим можна пояснити не найкращу явку виборців на дільницю», - розповів спостерігач від ГМ «ОПОРА» Олександр Коломійчук.

Голова дільничної виборчої комісії Тамара Моісєєва відмічає налагоджену роботу ОВК, втім скаржиться на неналежні умови на дільниці через відсутність опалення.

«Хочу відмітити роботу окружної виборчої комісії, все було дуже чітко організовано, не було черг, вчасно отримували документи. Єдиний недолік - не було увімкнено опалення і було дуже холодно», - розповіла Тамара Моісєєва.

Підрахунок голосів проводився у два етапи – спершу рахували бюлетені по загальнодержавному виборчому округу, потім - по одномандатному. Приблизно о 22 годині на дільниці вже розпочали підрахунок голосів по загальнодержавному округу.

Втім не всі бюлетені виявились дійсними. Після відкриття урн члени ДВК побачили зіпсовані бюлетені з великими написами «Я обираю Pink Floyd», зроблені чорним маркером.

 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі