Політика

Борислав Розенблат подякував житомирянам за підтримку і демократичний вибір

27 October 2014, 17:46

 Кандидат у народні депутати України від Блоку Петра Порошенка Борислав Розенблат звернувся до житомирян і подякував їм за підтримку на виборах.

Про це він повідомив 27 жовтня, отримавши результати паралельного підрахунку голосів.

«Точні результати голосування ще будуть встановлюватись, але загальна картина зрозуміла. Вперше в історії незалежності ми отримали парламент, який здатен за своїм партійним та ідейним складом почати проводити реформи та очищення влади від корупції.

Окреслюється і склад майбутньої урядової коаліції – Блок Петра Порошенка, Народний Фронт та «Самопоміч». Логічно випливає, що в цей визначальний час ці три політичні сили, які сходяться в спільній меті - європейське майбутнє України, повинні встати над звичаєвими практиками минулого, коли «пани чубились». Ми повинні подолати амбіції і непорозуміння і в найкоротший строк показати людям результат, - тому що саме цього народ від нас прагне. 

Стосовно мене, то я хочу подякувати житомирянам, що вони прийшли і проголосували. Це означає, що ми цінуємо ті життя, які були віддані на Майдані і зараз віддаються на Сході, за саму можливість цього вільного вибору.

Звісно, я вдячний за довіру тих житомирян, які проголосували за мою кандидатуру, і сприймаю це скоріше як аванс довіри висловлений не лише мені, але й передусім реформаторським зусиллям Президента.

Разом з тим, я запевняю усіх без виключення житомирян, що буду працювати на благо усього міста в цілому, і представляти інтереси усіх виборців 62 в.о.

Окрім того, окрема подяка «Народному фронту» за підтримку моє кандидатури. Хочу привітати колег з результатом на виборах, це оцінка і роботи прем’єра Арсенія Яценюка, і спільної погодженої роботи з Президентом Порошенком на результат в ім’я України.

Хочу повідомити, що зараз моєю командою готується план моєї депутатської роботи в місті, - тож запрошую після оголошення офіційних результатів до співпраці усіх активних житомирян.

Зі свого боку, я визнаю позитивну роботу міської влади, і передусім першого заступника міського голови Сергія Сухомлина, який забезпечив вільне самовиявлення виборців, та безперебійну роботу міського господарства на період передвиборчих перегонів.

Сьогодні Україна перемогла, нарешті кінцево позбувшись минулого парламенту, який не відповідав новим ціннісним вимогам суспільства», - підсумував Борислав Розенблат.

Станом на 16.00 за даними ЦВК по 62-му виборчому округу опрацьовано 62,85% протоколів. Борислав Розенблат лідирує з результатом у 20,88%.

Прес-служба Борислава Розенблата

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі